Bekijk hier de ervaringen van enkele van onze klanten

Hypnotherapie maagband

januari 7, 2024

Ozlem is een super fijne dame. Straalt rust uit.

Waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde bij Ozlem.

Ik wist niet wat ik me bij de therapie moest voorstellen. Ik had mij wel ingelezen maar toch.

Dus ging ik erheen met een instelling van …ik laat het over mij heen komen en zie wel.

En ik liet alles over mij heen komen…. mijn gevoel…mijn emotie en blokkades…alles los…

Ik heb voor de virtuele maagband gekozen omdat op eigen kracht afvallen mij niet lukte.

Na het plaatsen van de virtuele maagband voelde ik mij licht. Licht in mijn lichaam maar ook mijn geest.

De dagen erna merkte ik hoe bewust ik met mijzelf bezig was. Hoe bewust ik at. De porties werden kleiner. Sneller verzadigd. En de trek verdween. Na de 1ste week merkte ik al meteen verandering op de weegschaal.

Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet naar een gezonder ik. Ik ben bewuster gaan eten, bewuster voor mijzelf gaan zorgen. Gegroeid in het bewuster zijn in het leven.

Bedankt lieve Ozlem.

Nesie

Transformatie

januari 29, 2022

Het was geweldig. Ik heb zoveel inzicht gekregen door de sessies die ik bij Ozlem heb doorlopen. Ik heb de blokkades opgeheven dankzij Ozlem. Mijn leven is in de meest positieve zin veranderd.

Dank je wel Ozlem.

Ilse

Hypnotherapie voor afvallen

november 29, 2020

Ik heb Özlem als prettig en kundig ervaren. Ik had niet veel overgewicht en wilde een aantal kilo kwijt en daarnaast vooral mijn emo zoetbehoefte onder controle krijgen en dat is met 4 sessies gelukt. Ik ben heel blij met het resultaat.

Joke

Het doel van onze ontmoeting was om via hypnose van mijn rij angst af te komen

augustus 12, 2020

Ik heb het contact met Özlem als zeer prettig ervaren. Ze is rustig en oplettend. Ze had al heel snel door hoe ik in elkaar steek en wat mijn valkuilen zijn. Ik was behoorlijk gespannen maar door haar rustige houding werd ik ook snel rustig. Ze heeft heel goed uitgelegd wat de behandeling inhield. Dat gaf mij ook rust. Özlem is een “mensen-mens”. Dat zijn voor mij de meest bijzondere mensen.

De oogst van onze ontmoeting is dat ik weer auto kan rijden.

Nicole

Hypnotherapie voor mijn slaapproblemen (stress)

juni 3, 2020

Al jaren kampte ik met een slaapprobleem ik durfde niet te slapen. Ik heb hiervoor ook een slaapcoach gehad, maar helaas heb ik mijn doel niet bereikt.

Uiteindelijk heb ik mijn doel bereikt bij Ozlem. Mijn slaap is stukken verbeterd. Het gevoel van stress voordat ik moet gaan slapen is volledig verdwenen en kan nu zelfs uitkijken om naar bed te gaan. Al met al ben ik zeer tevreden over de hulp die Ozlem mij geboden heeft.

Danielle

Hypnotherapie stoppen met nagelbijten

mei 24, 2020

Ozlem nam uitgebreid de tijd om kennis te maken en middels een aantal gerichte vragen erachter te komen wat mijn beweegredenen waren en wat daaraan ten grondslag kan liggen. Ik had in het begin wat moeite met de controle los te laten, maar Ozlem gaf niet op waardoor het uiteindelijk wel lukte ook al liep de sessie er veel door uit. Ook al was ik nogal skeptisch over hypnose, het resultaat is dat ik nu nog steeds niet op mijn nagels bijt.

Sander

Virtuele maagband

januari 10, 2020

Het contact met Ozlem was heel prettig. Ze is heel erg rustig waardoor ik ook rustig werd. Ik heb vele dieten gevolgd met mooie resultaten alleen waren ze tijdelijk van aard. Ozlem heeft ervoor gezorgd dat er een gedragsverandering heeft plaatsgevonden. Ik snack niet meer en denk er ook niet meer aan. Ik eet gezonder en bewuster wat ik voorheen niet kon. Ik zie eindelijk 2 getallen op de weegschaal. Al 6 kilo lichter in 1 maand bedankt Ozlem.

Marianne