Ontdek de kracht van Hypnotherapie bij Armoni Psycho- en Hypnotherapie – dé sleutel tot duurzame verandering en innerlijke groei.

Hypnotherapie is een beproefde therapie die hypnose inzet om het bewustzijn van een individu te transformeren en hen te ondersteunen bij het aanpakken van uiteenlopende mentale gezondheidskwesties, angsten en verslavingen. Tijdens een hypnotherapiesessie wordt de persoon naar een diepe staat van ontspanning geleid, waardoor zij ontvankelijk zijn voor suggesties en positieve veranderingen in hun denkwijze en gedrag. Het ultieme doel van hypnotherapie is het beïnvloeden van het onderbewuste, waardoor negatieve patronen doorbroken kunnen worden en er ruimte ontstaat voor positieve veranderingen.

Hypnotherapie bij Armoni Psycho- en Hypnotherapie biedt een veilige en effectieve manier om stress en spanning te verminderen, waardoor een dieper gevoel van welzijn en een sneller herstel kunnen worden bereikt. Door hypnotherapie kan het zelfhelende vermogen van het lichaam geactiveerd worden, wat kan bijdragen aan genezing en herstel op fysiek én mentaal niveau. Daarnaast kan hypnotherapie helpen bij het verminderen van pijn, het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van een gezonde balans in het lichaam. Door ongewenste gedrags- en denkpatronen te transformeren, kan hypnotherapie leiden tot een significante verbetering van de algehele gezondheid en welzijn.

Kies voor de vertrouwde expertise van Armoni Psycho- en Hypnotherapie en ontdek de helende kracht van hypnotherapie voor een leven in balans.

Hoe zien de sessies eruit?

Wat mag je verwachten van onze sessies?

Tijdens onze sessies zullen we samen op zoek gaan naar de oorzaken van jouw chronische pijn en zullen we de emotionele en psychologische aspecten verkennen die mogelijk een rol spelen bij jouw klachten. Door gebruik te maken van evidence-based technieken, mindfulness-oefeningen en hypnotherapie streven we ernaar om het volgende te bereiken:

– Vermindering van pijnintensiteit: We zullen werken aan het aanpakken van emotionele en psychologische factoren die mogelijk bijdragen aan het verergeren van jouw pijn, met als doel het verminderen van de fysieke ongemakken die je ervaart.
– Verbetering van emotionele veerkracht: Samen zullen we coping-strategieën ontwikkelen om beter om te gaan met stress, angst en depressie.
– Verbetering van fysiek welzijn: Door middel van zachte oefeningen en bewegingspraktijken streven we naar een verbetering van jouw flexibiliteit, kracht en bewegingsvrijheid.
– Herontdekken van je eigen passie: We zullen onderzoeken hoe je weer in contact kunt komen met jouw interesses, passies en waarden, met als doel een gevoel van richting en vervulling te herstellen.

Hypnosesessies:

Tijdens de hypnosesessies begeleid ik je naar een diepe staat van ontspanning, waarbij je toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Hierbij maak ik gebruik van suggesties en visualisaties om positieve veranderingen te bewerkstelligen.

Zelfhypnose: Je leert zelf in hypnose te gaan om de behandelde technieken en suggesties te versterken en te integreren in je dagelijks leven.

Evaluatie: Gedurende en na de therapieperiode wordt regelmatig beoordeeld of de gestelde doelen worden bereikt en of de therapie effectief is. Indien nodig wordt het behandelplan aangepast om de beste resultaten te behalen.

Afronding: Na het behalen van de doelstellingen wordt de therapie afgerond. Je krijgt advies en handvatten om de positieve veranderingen te behouden en verder te ontwikkelen. Daarnaast kan het ook helpen om contact te houden met mij, ook nadat de therapie is afgerond, om eventuele terugval te voorkomen en te blijven werken aan je persoonlijke groei. Het is belangrijk om zelfbewust te blijven en indien nodig op tijd hulp te zoeken.

Mijn trajecten zijn voor minimaal 3 maanden, met als doel verandering in je leven te brengen. Elke sessie wordt individueel afgestemd op het behandelplan en heeft een duur van 45 tot 90 minuten. De kracht van herhaling is belangrijk, daarom is een traject aanbevolen.