ofoto

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Özlem, geboren in Amsterdam en woon samen met mijn man en twee kinderen ook in Amsterdam. Mijn ouders komen uit Turkije, hierdoor heb ik dan ook het geluk dat ik tweetalig ben opgevoed en een brug kan slaan tussen de twee culturen.

Ik werk als erkende zelfstandige integrale psychosociale hypnotherapeut, mentaal emotieve trainer, virtuele maagband consulent, pijnconsulent en NLP Practitioner in mijn eigen praktijk in Amsterdam.

Mijn specialisaties zijn: /eet-dwang-angst en identiteitsstoornissen, afvallen met behulp van de virtuele maagband, somatisch onverklaarde lichamelijke klachten en pijn. Van jongs af aan ben ik altijd een luisterend oor, rustig en een vertrouwenspersoon voor een ander geweest. Deze interesse heeft zich ontwikkeld in mijn werk als therapeut. Om resultaten te boeken is je kwetsbaar opstellen heel belangrijk en daar is vertrouwen voor nodig. Vertrouwen in jezelf en vertrouwen in mij als therapeut. 

Elke dag verwonder ik me weer over het effect van hypnotherapie, zo krachtig. Daarom ben ik ook trots op mezelf, dat ik voor dit beroep heb gekozen en mijn cliënten en jou in de toekomst ook kan helpen om je verleden los te laten en ruimte te creëren in je leven.

Mijn unieke achtergrond als ervaringsdeskundige in chronische pijn wil ik graag benadrukken, want dit betekent ook, dat ik mij goed kan inleven in jou. Mijn eigen pijn is mijn inspiratie geweest om mezelf ook hierin te specialiseren.