OzlemYaras

Özlem Manav Yaras werkzaam als counselor, integrale psychosociale therapeut en hypnotherapeut bij Armoni Psycho- en Hypnotherapie. Zij is gespecialiseerd in chronische pijn en eetstoornissen, tevens begeleidt ze mensen ook met diverse hulpvragen, o.a. burnout, stress, depressie, angsten, fobiën, slaap problemen, onzekerheid, afvallen en trauma’s.

Özlem heeft zich gespecialiseerd in chronische pijn, omdat ze zelf chronische pijn heeft. Haar pijn is haar inspriratie geweest om mensen met chronische pijn te behandelen en daarom heeft ze verschillende methodes waarmee ze werkt om zo tot een unieke behandeling te komen.

Haar werkwijze is intuïtief, onbevooroordeeld en stelt de mens centraal. Ze is betrouwbaar, betrokken en vindt het als mens en therapeut heel erg belangrijk dat jij je veilig gaat voelen tijdens de behandelingen. Zij ziet zichzelf gelijkwaardig met haar cliënten. Ze luistert goed naar jou en je probleem en neemt daar ook de tijd voor.

Voor Turks sprekende mensen is het mogelijk om de behandelingen in het Turks te krijgen. Correcte informatie- uitwisseling is noodzakelijk om een juiste behandeling te krijgen, daarom vindt Özlem het belangrijk om Turkse mensen in het Turks te behandelen indien nodig.

Registraties en Erkenningen
NBVH registratienummer: 12020
RBCZ registratienummer : 180890R
AGB praktijk: 90/065316
AGB therapeut: 90/106090
Sluit Menu