ofoto

Mijn naam is Özlem Manav (1980) getrouwd en heb twee kinderen. Ik ben officeel registertherapeut RBCZ. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de mens en zijn drijfveren. Deze interesse heeft zich dan ook ontwikkeld in mijn werk als psychosociaal therapeut en hypnotherapeut. 

Ik behandel mensen die last hebben van milde psychische klachten zoals: angst, burnout, stress en  onzekerheid. 

Ook behandel ik mensen met psychosociale problemen die vastgelopen zijn in hun gevoelens en gedachten en moeite hebben met de situatie en zijn omgeving. Hierdoor kan je ook lichamelijke klachten krijgen zoals hoofdpijn, hartkloppingen, angst en onverklaarbare lichamelijke klachten. 

In 2009 ben ik begonnen met mijn opleiding tot mentaal emotieve trainer bij Stichting Imet. Tijdens deze 4 jarige post-hbo opleiding gespecialliseerd in eet-angst-dwang en identiteitsstoornis ben ik in aanraking met hypnotherapie gekomen. En toen wist ik dat dit het vak is wat ik wilde leren. 

Ik startte met de vier jarige bachelor opleiding Hypnotherapie en Integrale Psychosociale Therapie aan de Academie Hypnos die ik in 2018 heb afgerond. Ik heb ook mijn PSBK diploma behaald bij Academie Hypnos. Mijn NLP Practitioner opleiding heb ik afgerond bij ACT Maatwerk (2020) en mijn diploma Acceptance & Commitment Therapy behaald in (2022).  

Verder heb ik diverse trainingen gedaan onder andere, virtuele maagband consulent (2018),  OldPain2Go Practitioner (2019), Orthomoleculairspecialist Burn-out en fibromyalgie (2020), de HYPNO2 methode- Stoppen met roken (2020) en Brainspotting (2020) trauma verwerking. 

Verder ben ik een samenwerking aangegaan met Hypnose- praktijk en StressWise Psychologen.

Ik blijf jaarlijks ook mijn bijscholingen volgen zodat ik up-to-date blijf als therapeut.