ofoto

Welkom op mijn website! 

Mijn naam is Özlem Manav en als ervaren psychosociaal therapeut en trainer met meer dan 15 jaar expertise in de psyche en gedrag van mensen, richt ik mij op het herstellen van harmonie en innerlijke kracht bij mijn cliënten. Bij Armoni, geloof ik in een holistische benadering waarbij zowel lichamelijke als psychische aspecten van welzijn worden aangepakt.

Mijn missie is om jou te helpen om je balans te herstellen en voluit van het leven te genieten. Ik bied diverse diensten aan, waaronder psychosociale therapie, gesprekstherapie, Acceptance & Commitment Therapie, cognitieve gedragstherapie, hypnotherapie, EFT/BJT, EMDR, Brainspotting, Mentaal Emotieve Training, coaching, ademhalingsoefeningen, mindfulness, en lichaamsgerichte therapie. Samen werken we aan het herstel van balans in lichaam en geest.

Als officieel register therapeut en specialist in chronische pijn en het prikkelbare darm syndroom, begrijp ik de complexiteit van deze problemen. Door een veilige en begripvolle omgeving te creëren, ondersteun ik jou bij het hervinden van je  balans en volledige omarming van het leven.

Mijn holistische en op maat gemaakte benadering stelt ons in staat om samen de dieperliggende oorzaken van pijn te onderzoeken en te werken aan genezing van zowel lichaam als geest. Met behulp van diverse therapievormen zoals cognitieve gedragstherapie, mindfulness, EMDR, Brainspotting, RET, ACT, hypnotherapie en lichaamsgerichte therapie, begeleid ik mijn cliënten op hun weg naar herstel en welzijn.

Ongeacht of je worstelt met chronische pijn, stress, trauma of andere uitdagingen, sta ik klaar om je te ondersteunen en samen te werken aan jouw welzijn en geluk. Aarzel niet om contact met me op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te plannen. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan jouw gezondheid en welzijn.