Oorkaarsbehandeling

Een oorkaarsbehandeling is een behandeling die reeds in de oertijd al werd toegepast. Oorkaarsbehandeling is een energetische behandeling die zowel het geestelijke als het fysieke lichaam zuivert. Als in het menselijke lichaam zich pijnen en krampen voordoen, is de levensenergie geblokkeerd, dan zijn er hindernissen in de stroming ontstaan. Een oorkaars zorgt ervoor dat er harmonie ontstaat waardoor de blokkades worden opgeheven in de levensenergie. Je voelt rust en ontspanning in je hoofd wat zich weer uit tot positieve emoties en gevoelens. Zit je even te vol in je hoofd, dan is een oorkaarsbehandeling juist goed om mentale en lichamelijke rust te krijgen.

Aandoeningen
Oor-gezicht en voorhoofdholte ontsteking, gehoorvermindering, hoofdpijn, stress, spanning en om rust te brengen in het hoofd.

Toepassing
Zowel kinderen als volwassenen kunnen behandeld worden.

Wanneer mag je een oorkaars niet in het oor zetten
Bij een geperforeerde trommelvlies, acute ontsteking en buisjes in het oor zet je de kaars buiten het oor.

Contra- indicatie
Hoge bloeddruk
Let op dit is geen geneesmiddel en vervangt geen enkele geneeskundige behandeling van een arts, gelieve eerst een arts te raad plegen voor uw klachten. Dit is een aanvulling op de reguliere behandeling!

Lichaamskaars

Dit is een hulpmiddel om energieblokkades in het lichaam op te heffen. Net zoals de oorkaars werkt deze kaars energetisch en geeft het rust en ontspanning en helpt mee aan het genezingsproces. Lichaamskaars wordt gezet op de punten van je lichaam waar blokkades zitten zodat die opgeheven kunnen worden. Ook bij plaatselijke ontstekingen of pijn wordt er gewerkt met lichaamskaarsen.

Toepassing
Buikpijn, menstruatie-ovulatie klachten, gewrichtspijn, luchtwegen gerelateerde klachten, blaas- en kaakholte ontsteking en bij overige aanwijsbare pijn in lichaam zoals ellebogen, knie, schouder etc.

Contra- indicatie
Zwangerschap geen kaars op de buik, bij epilepsie, niet op het hart plaatsen vanwege mogelijke hartritmestroornissen.

Chakra kaarsen

Deze kaarsen gebruik je op de chakra punten en hebben de kleuren: rood, oranje, geel, groen, blauw, lila, wit en zwart. Alle kaarsen die worden gebruikt zijn van de merk Tade  en zijn 100% gemaakt van natuurlijke grondstoffen. De samenstelling bestaat uit: vlaslinnen, bijenwas, Indische saffraanwortel of kurkuma en etherische oliën. De kaarsen zijn allemaal goedgekeurd door Kermi: 2003/000103-1 ( Hongaarse instituut voor kwaliteit controle).

Werking
Tijdens het branden van de kaars worden energieblokkades vrijgemaakt. Hierdoor treedt het natuurlijke afweermechanisme van het lichaam in werking. Op die manier kan de energie in het lichaam weer vrij gaan stromen.

Oorkaars kruiden massage

Dit is een totaal behandeling met kruidenstempels. Daarnaast krijg je een oorkaars behandeling en de afsluiting is een voetmassage.

Te gebruiken bij: lymfecirculatiestoornissen, oorklachten acuut- en chronisch, oorsuizen, sinusklachten, voorhoofdholte ontsteking, keelpijn, na veel medicatie, stress, na narcose en als ondersteuning bij het herstelproces.

Samenstelling kruidenstempel
Kurkuma, bijenwas, kokos, gember, sterrenanijs, kruidnagel en eucalyptus.

Aanbevelingen
Voor de behandeling voldoende water drinken ongeveer 2,5dl. Na de behandeling wordt geadviseerd dat je weer voldoende water benuttigd.

Sluit Menu